Restaurant Amsterdam

Een restaurant vinden in Amsterdam om te lunchen of te dineren is niet zo heel erg moeilijk. Maar om er een te vinden die aan je wensen voldoet is weer een ander verhaal, het ligt aan je persoonlijke wensen of je snel een leuk restaurant vindt.

Natuurlijk bepaald het soort keuken voor een groot deel in welk restaurant in Amsterdam je zult gaan eten, maar ook de locatie bepaald voor een deel welk restaurant je kiest. We gaan je meenemen naar verschillende restaurants in Amsterdam, niet alleen voor een diner, maar ook een lunch of misschien vinden we wel een café in Amsterdam waar we een hapje kunnen eten.

Om te bepalen waar je wilt uit eten moet je eerst weten in wat voor eten je trek hebt, je kunt kiezen voor een Chinees restaurant, maar ook voor een exclusief restaurant in Amsterdam waar je van uit eten een complete avond uit maakt. Natuurlijk speelt je budget ook een rol, een patatje met een kroket op de hoek is goedkoper dan een exclusieve maaltijd bij een sterrenrestaurant. Maar één ding is zeker, voor ieder budget in Amsterdam zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om te gaan uit eten.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Lekker goedkoop en lekker eten in een café

In dit echte Amsterdamse bruine café kun je niet alleen een biertje nemen, je kunt er ook lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. Houd je niet van opgepoetste restaurants, maar hecht je meer waarde aan een buurtsfeer en goedkoop eten dan kun je niet voorbij dit gezellige café lopen. Iedere week is er een ander seizoensgebonden menu, de wijnen die er worden geschonken zijn natuurlijk. Het is wel oppassen met de wijnen, deze kunnen de prijs van etentje behoorlijk opschroeven. Kom gezellig en goedkoop een hapje eten in dit oergezellige Amsterdamse café.

Alles is pasta wat de klok slaat in Amsterdam

Als je van pasta houdt, maar dan van echte verse pasta dan zal je aan dit restaurant in Amsterdam zeker eens een bezoekje moeten brengen. Iedere dag worden er verse pasta’s gemaakt, zes verschillende gerechten op het dagelijks wisselende menu. Verse producten en authentieke pasta’s zoals pasta’s horen te zijn. Iedere pasta heeft zijn eigen vormen, bereidingswijze en oorsprong.

Uit eten is hier even een korte vakantie in Italië, even ben je Amsterdam vergeten. De pasta wordt met veel liefde en passie bereid. Maar ook het personeel is gepassioneerd, je proeft aan alles de liefde voor de pasta. Of je nu voor een lekkere snelle hap komt, of urenlang wilt tafelen met een wijntje erbij. In dit restaurant in Amsterdam is het allemaal mogelijk. Eet aan de bar of neem plaats aan één van de gezellige sfeervolle tafeltjes.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Eetcafé midden in Amsterdam

Dit restaurant is een begrip in hartje Amsterdam, een trekpleister voor muzikanten, kunstenaars en alle andere mensen uit Amsterdam. Er zijn maar weinig mensen uit Amsterdam die er niet zijn geweest. Van herkomst is het een restaurant maar de sfeer heeft meer weg van een gezellig Amsterdams café.

De combinatie van een gezellig café en een goed restaurant maakt dat het restaurant erg populair is in Amsterdam.

Ben je een levensgenieter en houd je van goed eten in een gezellige sfeer, moet je zeker een keer de sfeer proeven.

De kaart is niet heel groot, maar wat er op de kaart staat is heerlijk. Je kunt een complete maaltijd eten inclusief een voor en nagerecht.

Ook op de wijnkaart valt niets aan te merken, geniet van een goed en lekker wijntje bij je eten.

Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je niet alleen lekker eet, je voelt je er ook thuis.

Weet je geen keuze te maken in Amsterdam?

We kunnen het ons niet voorstellen dat je geen geschikt restaurant kunt vinden in Amsterdam, maar je weet het natuurlijk nooit. In dat geval zijn er nog de foodhallen, in deze hal kun je uit een aantal verschillende keukens de lekkerste gerecht eten.

Er zijn in totaal 21 verschillende keukens waar je kunt eten, het lijkt ons sterk dat je daar geen keuze uit kunt maken en niets lekkers vindt. Pas wel op wat je neemt want neem je meerdere dingen dan kan de prijs nog wel eens erg oplopen.

Uit eten in Amsterdam is voor iedereen anders, waar de een niet houdt van een simpele maaltijd voelt de ander zich niet thuis in een chique restaurant. Wat ook meespeelt, is voor welke gelegenheid je gaat uit eten in Amsterdam. Met de kerst wil iedereen wat luxer uit eten, met veel sfeer dan op een normale doordeweekse dag. Maar dat zie je ook terug in de prijs, exclusief uit eten is nu eenmaal duurder dan een simpele maaltijd. Een ding zijn we te weten gekomen, voor iedereen is er een geschikt restaurant in Amsterdam waar je kunt uit eten.

Uit eten met kip en bier

Uit eten hoeft niet altijd gepaard te gaan met perfecte combinaties die helemaal op elkaar zijn afgestemd. Tegenover het Oosterpark hebben we een wel heel apart, origineel restaurant gevonden.

Nou ja, of we het officieel een restaurant kunnen noemen is niet helemaal duidelijk. Je kunt er in ieder geval lekker eten en een biertje drinken. Maar liefst 65 soorten bieren worden er geschonken, tegen de avond kun je genieten van klassieke kipgerechten.

Een unieke combinatie, anders dan luxe uit eten maar de sfeer is geweldig.

Het doet niet onder voor een normaal restaurant in Amsterdam.

Fish and chips in het hartje van de Jordaan

Heerlijke vis wat wordt bijgestaan door de lekkerste friet die in Amsterdam te vinden is. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, voor slechts 15€ heb je een complete maaltijd.

Zo wordt uit eten in Amsterdam wel heel erg lekker en gezellig. De echte Amsterdammers komen hier graag, niet alleen vanwege de prijs maar ook door de gezelligheid van dit leuke Amsterdamse restaurant.

De saus die gemaakt is door het restaurant zelf maakt de eenvoudige, maar heerlijke maaltijd compleet af. Kom snel proeven, wij weten zeker hier ga je vaker komen.