Gezellig lunchen net buiten het centrum van Haarlem

De ideale plek om af te spreken met vrienden, of met collega’s want je kunt in dit restaurant tijdens de lunch gewoon lekker doorwerken. Vergezeld door een stukje zelf gebakken taart is dit natuurlijk een ideaal begin van de lunch in Haarlem.

De lunch die in dit restaurant wordt geserveerd is grotendeels biologisch, iedere week wordt er een nieuwe special gepresenteerd op de menukaart. De keuken is er hulp aanwezig van verstandelijk gehandicapten jongeren die de kneepjes van het vak geleerd krijgen. Zij heten je meer dan warm welkom en laten hun kunsten zien en proeven.

We nemen de kaart door met de verschillende voorgerechten voordat we het eten gaan bestellen. Voor gezond uit eten, en goedkoop uit eten moet je in dit restaurant in Haarlem zijn. Broodjes, salades, smoothies allemaal voor de lunch en de honger te stillen die je heb gekregen van het werken. Maar ook een heerlijke soep of uitsmijter kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de lunch. De al oude tosti is ook hier aanwezig in verschillende varianten, heb je weinig tijd dan kun je de gerechten ook lekker meenemen en eten op je werk of thuis natuurlijk.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Lunch Haarlem

Een moment van de dag om weer een beetje energie bij te tanken tot de avond. Tijdens de lunch is de keuze van eten en drinkwaren groot. Voorheen werd het afgedaan met brood, een glaasje melk en dat was het dan. Tegenwoordig kun je het niet verzinnen of het kan onderdeel uit maken van de lunch. Een gezonde lunch met het bekende broodje gezond, of ga je voor een lekkere snack van de snackbar. Restaurants spelen er ook op in, in veel restaurants in Haarlem kun je ook terecht voor de lunch. Maak het zo uitgebreid als je wenst om weer vol energie na de lunch aan het werk te kunnen gaan.

Lunchen met kinderen in het Centrum van Haarlem

Wanneer je het weekend wilt lunchen met je kinderen, is het vervelend voor de kinderen als zij alleen maar stil moeten blijven zitten op de stoel. Kinderen willen rennen en spelen, terwijl de ouders met een gerust hart kunnen genieten van een lekkere lunch. Bij dit restaurant in het hartje van Haarlem kunnen de kinderen spelen, en de ouders gezellig een praatje maken zonder bang te zijn dat de kinderen door het hele restaurant heen rennen uit verveling.

De kinderen vermaken zich prima in de speelhoek, een tekentafel en treintafel zijn twee dingen die te vinden zijn in dit restaurant. Geniet ondertussen zelf van de heerlijke biologische sappen voor je het eten gaat bestellen. Huisgemaakte taarten en zelf gemaakt brood kun je ook kopen in het winkeltje van het restaurant, om thuis na te genieten van de heerlijke lunch. Er is in dit restaurant zelfs een kinderkapper aanwezig, zo sla je twee vliegen in een klap. Eerst lekker lunchen in Haarlem en later neem je met je kind nog even de kapper mee, met een mooi kapsel en een volle buik lekker naar huis toe.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Aan het water lunchen in Haarlem

Een bijzondere locatie voor een bijzondere lunch in Haarlem, als je een liefhebber bent van de natuur en van een lekkere lunch in een restaurant met veel gezelligheid ben je hier van harte welkom.

De locatie van dit restaurant maakt al een hoop los, aan het water waar je de mogelijkheid hebt om bij lekker weer buiten te zitten op het terras. Uitzicht over het water, wat wil je nog meer als je tijdens de pauze van je werk bijvoorbeeld hier gaat lunchen.

Het vriendelijke personeel geeft ons de lunchkaart zodat we eten kunnen bestellen, een keur aan lekkere en gezonde gerechten waaruit we kunnen kiezen. Of het nu een broodje zalm is of een broodje gezond het is allemaal verkrijgbaar. De koffie of thee is er ook goed, vergeet de sappen niet te proeven die vers zijn bereidt op het moment dat je ze bestelt. Uiteraard zijn er ook warme gerechten als soep beschikbaar, allemaal vers gemaakt met producten uit het seizoen. Zo ben je dus ook verzekerd van een gevarieerde keuken.

Wil je lunchen op niveau in Haarlem?

Misschien wens je af en toe een beetje meer luxe of gewoon gerechten die je niet zomaar op iedere hoek van de straat kunt kopen. In het kort gezegd een beetje exclusief lunchen met heerlijke gerechten.

In Haarlem hebben we een hotel gevonden aan de rand van de stad, hier kunnen we uitgebreid lunchen in het weekend en genieten van de beste en lekkerste gerechten. Vroeg in de middag zijn we op pad gegaan, we worden warm welkom geheten en beginnen met een kopje koffie. Verschillende soorten koffie worden ons aangeboden.

De tafel is mooi gedekt met alle denkbare servies welke nodig is om op exclusieve wijze een ontbijt te serveren. Alles wat er op tafel wordt gezet is vers, van de broodjes tot aan de heerlijke sappen. Ook het beleg is van goede kwaliteit, hagelslag, jam, maar ook beleg als ham en zalm is van de party. Er is meer dan genoeg om de hele middag nog door te kunnen tot het diner. Wij weten zeker als je meer verwacht dan een broodje met soep tijdens de lunch dan raden we je aan hier te gaan lunchen.

Wordt er nog veel geluncht in Haarlem in 2019

De afgelopen jaren zitten we niet zo vast meer in een stramien van vaste tijden waarop mensen eten. De lunch is één van de maaltijden welke er het meeste onder geleden heeft, neem bijvoorbeeld de brunch die er bij is gekomen. De vaste tijd dat er rond 12 uur in de middag een lunch wordt gegeten is bijna niet meer. Hooguit de oudere generatie die zich nog daaraan houdt. Ook als mensen onderweg zijn wordt er gegeten wanneer men trek heeft, of dit nu om 11 uur is of om 2 uur in de middag. Restaurants in Haarlem spelen daarop in en hebben de gehele dag door bijna alle gerechten op de menukaart staan.