High tea Haarlem

Gezellig met vrienden of familie een High tea doen, tegenwoordig wordt het in vele restaurants in Haarlem aangeboden en het is populair geworden.

Ga je voor de onvervalste Engelse High tea of vind je het niet erg dat er allerlei andere producten bij komen? We zijn op zoek gegaan naar de leukste en beste restaurants in Haarlem waar je een High tea kunt doen, het zal je niet verrassen dat de keus in Haarlem groot is. Veel mogelijkheden en lekkernijen waarvan je niet verwacht dat je deze tegen zal komen. Ga je met ons mee op zoek naar een echte High tea?

High tea met chocolade in Haarlem

Deze High tea is wel een aparte en lekkere manier om een High tea te doen. Ben je gek op chocolade dan wordt dit zeker genieten voor je. Sandwiches met verschillende chocspreads een grote variatie aan heerlijke bonbons. Fruitspiesjes die worden overgoten met chocolade, deze High tea is zoet maar wel heel erg lekker en uniek. Maar ook verschillende soorten hartige sandwiches staan op het menu van de High tea. Natuurlijk mag de thee niet ontbreken bij deze High tea in Haarlem, verschillende soorten thee worden geserveerd bij deze heerlijke High tea. Nog nooit hebben we een restaurant in Haarlem gezien die een High tea op deze manier serveert, een goede keuze want het is heerlijk en origineel.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

High tea in Haarlem in stijl en met klasse in een villa

Heb je iets te vieren of wil je gewoon aan vrienden of familie laten zien dat een High tea ook op een speciale locatie in Haarlem mogelijk is? Zeven dagen per week kun je in deze prachtige villa terecht. Stijlvol gedecoreerde ruimten waar je kunt zitten. Je voelt je eigen even helemaal in Engeland als je hier een High tea gaat doen met je vrienden. We weten zeker dat je een geweldige tijd hier zult hebben.  Het is er warm, gezellig en een tikkeltje trendy met een prachtige en een haardvuur waarbij je kunt zitten.

Tijdens de High tea kun je genieten van de vele lekkernijen die op tafel worden gezet. Hartige hapjes, heerlijke sandwiches en een keur aan andere zoete lekkernijen die worden voorgeschoteld. Je geniet niet alleen van de High tea, maar de sfeer zorgt er ook voor dat je met je vrienden op zijn plaats bent. Verschillende soorten thee horen er ook bij waaruit je kunt kiezen. Een echt Engels onder onsje in een villa op een schitterende locatie. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Hartige en zoete High tea

Heb je de tijd en zin om een lekkere zoete High tea te doen in Haarlem? Dan moet je echt naar dit restaurant in Haarlem toe, geniet met collega’s, vrienden of familie van de vele smaken die deze High tea je biedt.

Hier bestaat een High tea uit alleen maar verse producten uit de eigen bakkerij. Zelfs het bloemenservice waar de thee in geschonken wordt doet echt Engels aan waardoor je de sfeer hebt van een echte Engelse High tea. Neem de rijd voor deze High tea, veel zoete en hartige hapjes worden geserveerd.

Proef en ervaar alle heerlijke smaken die deze High tea je geven. Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken, met daarbij de tijd die je er ongeveer voor nodig hebt om alles te kunnen proeven. De thee zijn ze ook niet vergeten, veel verschillende soorten waaruit je kunt proeven en van kunt genieten.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Anders maar toch gewoon

Bij het Julianapark vinden we dit aparte maar toch hele leuke restaurantje wat het net even anders doet. Het is anders, maar toch voel je dat je hier heel erg op je gemak bent in Haarlem.

Bij een High tea ben je verzekerd van de lekkerste lekkernijen die stuk voor stuk gemaakt worden in eigen keuken. Onbeperkt thee gedurende 1,5 uur, huisgemaakte cake en taart, diverse sandwiches en quiche. Dit leuke restaurantje heeft het eenvoudig gehouden, lekker gewoon wat juist de kracht is van dit restaurant in Haarlem.

High Tea in het centrum van Haarlem

Op een mooie locatie in het centrum van Haarlem genieten van een lekkere High tea. Niet alleen de High tea is hier uitstekend, maar ook de locatie midden in hartje Haarlem zorgt voor een leuke en gezellige sfeer. Een High tea bestaat hier uit een prachtig gedekte tafel die voorzien is van veel lekkernijen, maar ook een prachtig service om de Engelse sfeer compleet te maken.

Chocolade brownies, mini muffins, amandel cakejes, mini saucijzen broodjes, je kunt alle kanten op met deze zeer uitgebreide High tea. Maar ook heerlijk vers brood belegd met zalm is van de partij, vele soorten thee waarvan je kunt proeven.  Niet alleen de gewone thee soorten, ook de luxe theesoorten worden hier geserveerd, gegarandeerd genieten van een echte High tea in Haarlem.

Bestaat de High tea al lang?

High tea komt van heel vroeger af waar de goedbedoelde mensen er al gebruik van maakten. Maar waar komt het vandaan en waarom werd er gebruik van gemaakt. Eigenlijk is een High tea alleen maar om de honger te stillen voor de tijd die er zit tussen de lunch en het diner.

De lamp was net uitgevonden waardoor rijke mensen later gingen eten het weekend, rond acht uur in de avond begonnen zij pas aan het diner.

Maar rond vier uur in de middag kreeg men toch honger, vrienden werden uitgenodigd en de hapje kwamen op tafel om de honger te stillen. Op deze manier is de High tea ontstaan. Tegenwoordig wordt de High tea gedaan in alle lagen van de bevolking in tegenstelling tot vroeger.

De echt Engelse High tea kom je niet veel meer tegen, men heeft er in Nederland een eigen draai aan gegeven met producten die in Engeland nooit zijn gebruikt voor een High tea.

Dat maakt een High tea in Haarlem ook zo leuk en lekker, je kunt er alles bij betrekken.

Er is maar een ding wat bij iedere High tea aanwezig is, natuurlijk de thee.

Vaak kun je proeven uit veel verschillende soorten thee.