Ontbijt Haarlem

Ontbijten buiten de deur in een leuk restaurant, veel mensen doen het tegenwoordig. Waar voorheen alleen thuis werd ontbeten, gaan we vandaag de dag naar een leuk restaurant in Haarlem om een goed en lekker ontbijt te scoren.

Uit eten kun je tenslotte op ieder moment van de dag doen, het is niet aan tijd gebonden. Ontbijten kun je doen in een restaurant, of misschien vind je een eetcafé in Haarlem wel gezelliger? Ook de keus is enorm, van het traditionele ontbijt met brood tot een gezond ontbijt met yoghurt en fruit. De keus is geheel aan jou. We gaan op zoek naar het leukste en beste restaurant voor een ontbijt in Haarlem.

Ontbijten in een 19e eeuws pand

In dit pad uit de 19e eeuw in het centrum van Haarlem beginnen we onze ontbijttoer. Een prachtig pand waar de originele elementen uit de 19e eeuw weer zijn teruggehaald.

Mooie grote ramen waar in de ochtend de zon goed naar binnen kan komen, je begint de dag dus niet alleen met een goed ontbijt in Haarlem maar ook met een lekker zonnetje. Plof lekker neer aan één van de tafeltjes of aan de bar waar je kunt zitten.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Je kunt het ontbijt zelf samenstellen of kiezen voor de ontbijtplank die bestaat uit verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, Griekse yoghurt met fruit en heerlijk verse sinaasappelsap. Maar een lekker warm ontbijt is ook mogelijk, of begin je de dag goed met vers bananenbrood uit de oven met fruit? Ben je meer van een traditioneel ontbijt dan kun je ook beginnen met havermout. Wat je ook wenst, in dit prachtige restaurant in Haarlem zijn er voor iedereen verschillende mogelijkheden om een goed begin van de dag te maken. Vergeet de verschillende koffie en thee soorten niet te bekijken op de kaart.

Ontbijten bij het Spaarne

Op de hoek bij het Spaarne vinden we dit leuke en gezellige restaurant. Om te beginnen is de locatie prachtig met een weids uitzicht. In de zomer kun je de dag goed beginnen met een ontbijt op het terras, zo beleef je Haarlem in de ochtend als iedereen net wakker geworden is. Je kunt al vroeg terecht in de ochtend om een lekker ontbijt te nemen, wil je direct de dag beginnen met je werk dan is er ook wifi en een stopcontact aanwezig voor je laptop bij je tafel. Beter kun je de dag niet beginnen.

De menukaart laat een simpel maar lekker ontbijt zien. Een croissant, toast of een bakje yoghurt aan jou is de keus hoe je de dag wilt beginnen. Of je neemt een ontbijtje van het huis, natuurlijk aangevuld met een koffie of thee om de dag goed te beginnen en wakker te worden. De combinatie van de locatie, de goede service en het lekkere ontbijt maakt dit restaurant erg populair. In de zomer kun je op het terras genieten van het mooie en weidse uitzicht over het water heen. Er zijn maar weinig plaatsen in Haarlem waar je zo de dag kunt beginnen met een goed ontbijt.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Succes gegarandeerd aan het Spaarne

Dit vrij nieuwe restaurant is een succes om een goed ontbijt of een ander menu te gaan eten. Het restaurant is fris en leuk ingericht, je voelt je er direct thuis als je binnenkomt. Alles is perfect op elkaar afgestemd waarbij opvalt dat er gebruikt is gemaakt van lekkere frisse kleuren die je direct aanspreken. Dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten gehad wat ze op de kaart hebben staan.

Ook hier treffen we een menukaart waar het water je in de mond loopt en je kunt genieten van de lekkerste dingen. Een goed vers broodje, ruim belegd om de dag te beginnen. Neem daarbij een lekkere koffie of espresso om goed wakker te worden.

Vind je een broodje te simpel om de dag mee te starten dan zijn er genoeg andere dingen om je ontbijt in Haarlem tot een succes te maken. Maar ook de lunch in dit restaurant is een groot succes, heerlijke gerechten die met zorg en liefde zijn klaargemaakt. Dit nieuwe restaurant in Haarlem is een schot in de roos, bij heel veel mensen uit Haarlem en omgeving een groot succes.

Ontbijten bij het stadhuis in Haarlem

Hier hebben we weer een toprestaurant vlabij het stadhuis in Haarlem. Dit gezellige restaurant straalt eenvoud en lekker eten uit. Het interieur is eenvoudig maar er mankeert niets aan. Leuke tafeltjes met comfortabele stoelen waar je kunt zitten en genieten van een goed ontbijt of een lunch, want ook die kun je hier krijgen. Ben je een liefhebber van een echt Engels menu dan is dit hier te krijgen, goed om een drukke dag mee te beginnen. Neem daarbij een van de vele soorten koffie en je bent klaar om de dag te starten. Ook het stadhuis in Zandvoort in de buurt bij de kledingwinkels van Fabienne Chapot.

Is er een traditioneel ontbijt?

Ontbijt was vroeger alleen maar brood met zoet of hartig beleg en een kopje koffie of thee erbij. Vandaag de dag zijn er veel meer mogelijkheden betreft het ontbijt, een gezond ontbijt met een smoothie of yoghurt met fruit zijn enorm in opkomst gekomen. Steeds vaker wordt het brood overgeslagen en neemt men verse producten om de dag mee te starten. Waar je voorheen het moest doen met een simpele koffie zijn daarvan ook de keuzes enorm geworden, een kopje koffie met melk en suiker is allang niet meer aan de orde.

Ontbijt vlakbij het station van Haarlem

Dit restaurant vlakbij het station van Haarlem laat zien dat simpel ook heel erg lekker kan zijn. Alles wat wordt bereidt wordt vers gemaakt, Nederlandse gerechten met respect voor het milieu en de dieren.

Een gezellig restaurant waar je niet alleen ontbijt kunt nemen, maar ook voor een lekkere eenvoudige lunch in Haarlem kun je hier goed terecht. Hier laten ze zien dat lekker niet te veel poespas hoeft te hebben. De menukaart laat wel een uitgebreide keuze aan broodjes zien, van een simpel belegd broodje tot de heerlijkste smoothies kun je hier de dag mee starten.